سریع ترین روش های ترک اکستازی

دکتر زهرا زهره وندی
دکتر زهرا زهره وندی

دارای دکترای تخصصی روانشناسی هستند و با سالها تجربه به صورت تخصصی در مرکز رها مشاور به مشاوره و درمان اعتیاد طبق آخرین متدهای روز می‌پردازند.

اکستازی یکی از خطرناک ترین روانگردان های مصنوعی است که تاثیر بدی روی روان و جسم می گذارد. بهترین راه برای جلوگیری از بروز هرگونه عوارض می توانید در کلینیک های معتبر اقدام به ترک اکستازی کنید. 

 

ترک اکستازی

برای ترک قرص اکس ابتدا باید به پزشک مراجعه کنید تا آنها روش درست ترک را مناسب با میزان شدت اعتیاد تشخیص دهند. برای ترک اکستازی چندین روش وجود دارد. این روش ها اعم از:

سم‌ زدایی قرص اکستازی

سم زدایی، اولین روش ترک اعتیاد قرص اکس است. این روش در کلینیک ها زیر نظر پزشک انجام می شود تا پزشکان عوارض ترک را کنترل کنند. در این روش پزشکان به دما و میزان آب بدن، افزایش یا کاهش ضربان قلب، رفلکس‌ها و تغییر در واکنش ‌پذیری مردمک‌ ها توجه می کنند. قطع ناگهانی ماده مخدر موجب بروز افسردگی می شود. برای کنترل افسردگی حتما باید زیر نظر روانشناسان اعتیاد باشید.

ترک اعتیاد قرص اکس به روش بستری

در روش بستری افراد به صورت 24 ساعته در کلینیک ترک اعتیاد بستری می شوند. در این هنگام افراد مجربی مانند: روانپزشک اعتیاد، روانشناس و مشاوره اعتیاد، پرستاران و پزشکان به طور دائم به بیمار سر می زنند. در کلینیک ترک اعتیاد برای افزایش انگیزش افراد جلسات مشاوره گروهی و فردی، مشاوره خانواده برگزار می شود.

ترک اعتیاد قرص اکس به روش روانکاوی

روانکاوی یکی از پایه های روانشناسی است که توسط فروید پایه گذاری شد. روانکاوی به معنای پیدا کردن علت اصلی اعتیاد از روی ناخودآگاه است. روانکاوان معتقد هستند که مشکلات روانشناختی در گذشته باعث آسیب پذیر شدن افراد در برابر مشکلات می شود و آنها در دام اعتیاد می افتند. با توجه به اینکه ریشه اصلی اعتیاد، اختلالات روانی است؛ روانکاوان تلاش می کنند تا علت اصلی اعتیاد را از روی ناخودآگاه افراد پیدا کنند تا آنها از نظر روانی وابستگی خود را به قرص اکس کم کنند. روش های متنوعی در روانکاوی وجود دارد که سریع ترین این راه ها ؛ رفتار درمانی روانشناختی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه روانکاوی اعتیاد کلیک کنید. 

ترک اعتیاد قرص اکس به روش سرپایی

ترک اعتیاد به روش سرپایی برای افرادی که وابستگی کمتری به قرص اکس دارند؛ مناسب تر است. در این روش افراد نیاز به ماندن 24 ساعته در کلینیک را ندارند و فقط برای گذراندن دوره های گروهی یا صحبت کردن با مشاوران به کلینیک مراجعه می کنند. افراد در این روش باید بدنشان سم زدایی شده باشد و با ارداه باشند زیرا با مسئولیت بیشتری رو به رو هستند.

ترک اکستازی در منزل

یکی از رایج ترین روش های ترک اعتیاد اکستازی در منزل است. قطع ناگهانی این مواد در خانه باعث بروز علائم شدیدی می شود که می تواند زمینه ای برای بازگشت دوباره به مواد باشد. از علائم خطرناک قطع ناگهانی قرص اکس در خانه می توان به توهم، پرخاشگری، پارانوریا، افسردگی و نوسانات خلقی اشاره کرد.

ترک اعتیاد قرص اکس به روش هیپنوتیسم

ترک اعتیاد به روش هیپنوتیسم زیر مجموعه روانکاوی است. در روش هیپنوتیسم، روانکاوان تلاش می کنند تا افراد به تمرکز ذهنی شدیدی دست پیدا کنند. هنگام رسیدن افراد به حالت نیمه هوشیار، روانکاو به آنها برای ترک اعتیاد پیشنهاد هایی می ‌دهند و با تاثیر گذاری بر روی تکانه‌های اساسی کاهش میل به مواد، به تقویت میل ترک، در درمان جویان کمک می کند و زمینه ‌های اصلی مصرف مواد از ذهن ناخودآگاه او پاک می‌شود و از بین می‌ رود. یکی از این روش‌ها، استفاده از تلقین‌هایی است که به طور مستقیم حالت بی‌میلی یا حتی نفرت از مصرف مواد را ایجاد می‌کند.

در رها مشاور بخوانید: آیا مصرف قرص ویتامین برای ترک اعتیاد مفید است؟

اکستازی

اکستازی چیست؟

اکستازی روان گردانی مصنوعی است که در آزمایشگاه ها به صورت قرص، کپسول و پودر تولید می شود. این ماده موجب وابستگی روانی و جسمانی می شود. در پی مصرف قرص اکس، افراد به مواد مخدر های دیگر مانند ماری جوانا و حشیش روی می آورند. اکستازی بعد از مصرف به سرعت وارد سیستم گردش خون بیمار شده و از این طریق به مغز می رسد.

تاثیر اکستازی

مصرف قرص اکس باعث کاهش میزان سروتونین در مغز و افزایش فعالیت سیستم عصبی می شود. با مصرف روزانه این قرص تحمل بدن افزایش می یابد و برای رسیدن به سرخوشی، افراد باید دز بالاتری مصرف کنند. مصرف این قرص باعث می شود که مغز برای عملکرد عادی خود به اکستازی وابسته شود.

از عوارض جسمی ناشی از مصرف اکستازی می توان به آسیب های قلبی و عروقی، مشکلات کلیوی و کبدی، مشکلات تنفسی و افزایش ضربان قلب و فشار خون اشاره کرد.

از عوارض روانی ناشی از مصرف اکستازی می توان به افسردگی حاد، آسیب های مغزی، جنون، اختلالات روانی، تضعیف حافظه، اضطراب زیاد و بدبینی اشاره کرد.

  1. روش های ترک اکستازی چیست؟
  2. اکستازی چیست؟
  3. عوارض جسمانی اکستازی چیست؟
  4. از عوارض روانی اکستازی چیست؟

نظرات درمان شدگان رهامشاور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =

برای دریافت مشاوره کلیک کنید!!!
تلفن گویا : 02191099132