سم زدایی فوق سریع یک روزه بصورت بستری یا urod

آنچه خواهیم خواند : عدم نمایش
Picture of دکتر زهرا زهره وندی
دکتر زهرا زهره وندی

دارای دکترای تخصصی روانشناسی هستند و با سالها تجربه به صورت تخصصی در مرکز رها مشاور به مشاوره و درمان اعتیاد طبق آخرین متدهای روز می‌پردازند.

سم زدایی فوق سریع یک روش درمانی برای ترک اعتیاد به مواد مخدر است که در آن بیمار تحت بیهوشی عمومی قرار می گیرد و آمپول های نالوکسان یا نالتریکسون را دریافت می کند. این روش باعث می شود که مواد مخدر از بدن بیمار به سرعت خارج شوند و علائم ترک مواد مخدر تا حدود بسیار زیادی کاهش یابند. سم زدایی فوق سریع یک روزه بصورت بستری یا urod معمولاً در طی 6 تا 8 ساعت انجام می شود.

در این مطلب قصد داریم شما عزیزان را با شرایط ترک اعتیاد به روش سم زدایی فوق سریع آشنا کنیم و نحوه خروج سموم ناشی از مصرف مواد مخدر را که در سم زدایی فوق سریع یک روزه بصورت بستری در مراکز ترک اعتیاد انجام می شود، توضیح دهیم.

برای انجام سم زدایی فوق سریع در مرکز رها مشاور، با شماره تماس‌های زیر تماس حاصل فرمائید.

تجربه سم زدایی فوق سریع در کلینیک رها مشاور

مراجعه های سم زدایی رها مشاور

ترک سریع مواد مخدر چقدر زمان میبرد ؟

مدت زمان بستری ترک سریع اعتیاد با توجه به روش سم زدایی بدن از مخدر متفاوت است. باید گفت که سم زدایی تدریجی (نه ترک سریع اعتیاد) با توجه به میزان مصرف و نوع ماده و وضعیت جسمانی بیمار بین 7 تا 14 روز است البته برای کسانی که متادون، مصرف می کنند متفاوت است.

برای سم زدایی فوق سریع مدت زمان بستری حدودا 3 روز می باشد. برای سم زدایی سریع مدت زمان بستری 2 تا 3 روز بیشتر از روش سم زدایی فوق سریع است.

فقط افرادی که مواد اعتیاد‌ آور مخدری مصرف می‌ کنند می توانند به روش سم زدایی فوق سریع ترک کنند و زمان درمانشان کمتر از افرادی است 

 

ترک سریع اعتیاد

که مواد محرکی، مثل: کوکایین، الکل و ماری جوانا استفاده می‌ کنند. مواد اعتیاد آور مخدر، تخریب فیزیکی پایین تری نسبت به محرک ها دارند. محرک ها به علت تخریب شدیدی که دارند به زمان درمان طولانی ‌تری نیاز دارند. درمان هایی که ۲ الی ۳ روز طول می کشد تنها برای افراد مصرف کننده‌ مخدر است و برای افراد مصرف کننده‌ محرکی درمان بیش از ۱۰ روز طول می کشد، به این معنا که حداقل زمان ۱۰ روز است ولی در مخدر ها حداکثر زمان بستری 14 روز است.

ترک سریع اعتیاد

سم زدایی سریع از مواد افیونی یک روش مناسب جهت ترک مواد مخدر است. ترک سریع اعتیاد و پاک شدن بدن از مخدر انواع گوناگونی دارد که هر یک جهت ترک نوع خاصی از مواد کاربرد دارند. در بین انواع راه ‌های پاکسازی بدن از مواد، سم زدایی سریع مواد مخدر، بهترین گزینه جهت جلوگیری از عوارض جسمی و روانی ترک مواد مخدر و اعتیاد آور است.

یک مرکز خدمات سم زدایی سریع مواد مخدر مناسب، با بهره‌ گیری از متخصصین در حوزه های مختلف بیهوشی، توانبخشی و کادر مراقبت ‌های بهداشتی، روند سم زدایی مواد مخدر را به شکل درمان بستری و سرپایی اعتیاد انجام می ‌دهند. متخصصین یک مرکز ترک اعتیاد معتبر، جهت آماده سازی فرد مبتلا به اعتیاد به منظور انجام فرآیند سم زدایی و کنترل اثرات آن اقدامات لازم را انجام می ‌دهند.

در یک مرکز ترک سریع اعتیاد معتبر، از این روش جهت سم زدایی سریع هروئین، متادون، مرفین، سابوکسون، و اعتیاد به طیف وسیعی از مواد مخدر و اعتیاد آور استفاده می‌ شود.   

اهمیت داروی سم زدایی سریع مواد مخدر زیاد است زیرا سبب کنترل نشانه های ترک می‌ شود. اثرات این داروها عبارتند از:

* داروهای ضد مخدر به گیرنده‌ های مخدر چسبیده و سبب خنثی نمودن اثر مواد مخدر می ‌شوند

* بازگرداندن تعادل آب و نمک به بدن

* تثبیت تعادل هورمونی

* بهبود گردش خون در مغز

* اشباع سلول های عصبی و نورون ها با اکسیژن و مواد مغذی

روش سم زدایی سریع مواد مخدر اغلب با کاردرمانی، روان درمانی و جلسات مشاوره ترک ترکیب می ‌شود تا بهترین نتیجه ممکن برای فرد حاصل شود. بعد از تکمیل این روند، شخص مبتلا می‌ تواند زندگی سالم و عاری از مواد مخدر داشته باشد.

سم زدایی فوق سریع مواد مخدر

سم زدایی فوق سریع (UROD) چیست؟

سم زدایی فوق سریع یک روزه بصورت بستری یا urod در زمره یکی از روش های پزشکی نوین است که برای پاکسازی بدن از مواد مخدر در مدت زمان کوتاه و با کنترل کامل عوارض و خطرات ناشی از ترک یهویی ماده مخدر، استفاده می شود. این روش معمولاً برای ترک اعتیاد به مواد مخدر روانگردان مانند هروئین و مورفین استفاده می شود. در سم زدایی فوق سریع، بیمار در مراکز ترک اعتیاد و زیر نظر متخصصان با تجربه، تحت بیهوشی عمومی قرار می گیرد. این بیهوشی معمولا مدت کوتاهی به طول می کشد و در این مدت مواد دارویی با منشاء آنتاگونیست اپیوئیدی به جریان خون فرد وارد می شود. این مواد که عمدتا در آمپول هایی مانند نالوکسان یا نالتریکسون وجود دارد، اثرات مواد مخدر مصرف شده توسط فرد را کنترل و به سرعت از جریان خون و بافت های اندام ها خارج می کند. با استفاده از این کار می توان ظرف مدت 6 تا 8 ساعت کل بدن فرد را از وجود سموم ناشی از مصرف مواد مخدر پاکسازی کرد و فرد را از تجربه علائم و خطرات ناشی از ترک مواد مخدر، تا حدود زیادی رهایی داد.

مراحل ترک اعتیاد با سم زدایی فوق سریع

ترک اعتیاد با سم زدایی فوق سریع یک فرآیند چند مرحله ای است که شامل موارد زیر می باشد:

  1. ارزیابی اولیه

در مرحله اول، بیمار توسط پزشک و مشاورین روانشناس از نظر میزان توانمندی بدنی و روحی، ارزیابی می شود تا مشخص شود آیا شرایط لازم برای انجام سم زدایی فوق سریع را دارد یا خیر. این ارزیابی شامل بررسی میزان مصرف مواد مخدر، مدت زمان مصرف مواد مخدر، وجود بیماری های پزشکی خاص و بودن در شرایط بارداری یا شیردهی است.

  1. آماده سازی

در مرحله دوم، بیمار باید به مدت 24 ساعت از مصرف مواد مخدر خود داری کند. این کار به بدن بیمار کمک می کند تا مواد مخدر را از بدن خود دفع کند.

  1. انجام سم زدایی

در مرحله سوم، بیمار تحت بیهوشی عمومی قرار می گیرد. پس از بیهوشی، آمپول های نالوکسان یا نالتریکسون بر اساس صلاحدید پزشک به بیمار تزریق می شود. این داروها اثرات مواد مخدر را در مدت زمان کوتاهی برطرف می کنند و باعث می شوند که بیمار علائم ترک را تجربه نکند.

  1. دوره نقاهت

پس از انجام سم زدایی، بیمار به مدت چند ساعت تحت نظر پزشک و متخصصان روان درمان قرار می گیرد تا از عوارض جانبی احتمالی و خطراتی که ممکن است سلامت او را تهدید کند، در امان بماند.

  1. درمان نگهدارنده

پس از ترخیص از مرکز درمانی، بیمار در یک برنامه درمانی خاص به منظور حفظ نفرت از مصرف مواد مخدر و عدم روی آوری به مصرف مجدد قرار می گیرد.

چه داروهایی در سم زدایی فوق سریع استفاده می شود؟

در سم زدایی فوق سریع، از دو نوع داروی مختلف برای انجام بیهوشی و سم زدایی استفاده می شود. داروهای سم زدایی معمولا ماهیتی آنتاگونیست اپیوئیدی دارند. آنتاگونیست اپیوئیدی دارویی است که اثرات مواد مخدر اپیوئیدی را سریعا برطرف می کند و سبب عدم بازگشت فرد به مصرف دوباره مواد مخدر می شود. از جمله مهمترین داروهای آنتاگونیستی، آمپول نالوکسان و نالتریکسون است. داروهای بیهوشی مورد استفاده برای بیهوش کردن بیمار قبل از تزریق آنتاگونیست اپیوئیدی نیز معمولا شامل پروپوفول و سوفلونتان می شود.

مشاوره سم زدایی فوق سریع مواد مخدر

اهمیت داروهای سم زدایی

داروهای سم زدایی نقش مهمی در ترک اعتیاد و پاکسازی خون از سموم ناشی از مصرف مواد مخدر ایفا می کنند. این داروها به کاهش علائم ترک کمک کرده و روند ترک اعتیاد را با سهولت بیشتری همراه می سازند. داروهای سم زدایی به دو دسته اصلی یعنی داروهای دفع کننده و داروهای خنثی کننده تقسیم می شوند.

  • داروهای دفع کننده وظیفه تخلیه مواد مخدر از بدن را به عهده دارند. این داروها معمولاً از طریق ادرار، مدفوع یا عرق، مواد سمی را از بدن خارج می کنند.
  • داروهای خنثی کننده سبب بی اثر شدن مواد باقی مانده از مخدرهای قبلی می شوند. این داروها معمولاً در برابر مواد مخدر واکنش های دفاعی نشان می دهند و آنها را غیرفعال می کنند.

آیا ترک اعتیاد با روش UROD برای همه افراد مناسب است؟

ترک اعتیاد به روش سم زدایی فوق سریع و ترک اعتیاد با روش UROD برای همه افراد مناسب نیست. این روش درمانی دارای برخی از محدودیت ها و خطراتی است که باید قبل از تصمیم گیری در مورد استفاده از آن در نظر گرفته شود و با متخصصان مجرب و کارآزموده پیرامون آن ها بحث و تبادل نظر شود. متخصصان پیش از اجرای  UROD میزان توانمندی جسمی و روحی فرد را مورد بررسی قرار می دهند و در صورت وجود شرایط مساعد، اقدام به پیاده سازی این روش می کنند.

ترک اعتیاد با روش UROD بیشتر برای افرادی که به هروئین و مورفین معتاد شده اند مناسب است و کسانی که دارای بیماری های قلبی ریوی و عروقی هستند و زنان باردار و شیرده، از انجام این روش محروم خواهند بود. داشتن سن زیر ۴۰ سال نیز ملاک دیگری برای انجام این روش برای سم زدایی است.

روش ترک اعتیاد فوق سریع برای چه افرادی مناسب نیست؟

سم زدایی فوق سریع یک روش درمانی موثر برای ترک اعتیاد به مواد مخدر اپیوئیدی است. با این حال، همانطور که به آن اشاره کردیم، افرادی که به مواد مخدر غیر اپیوئیدی مانند کوکائین یا الکل اعتیاد دارند و افرادی که بیماری های پزشکی خاص دارند که ممکن است با سم زدایی فوق سریع تشدید شود گزینه های مناسبی برای این روش به حساب نمی آیند. همچنین انجام این روش برای زنان باردار یا شیرده نیز ممنوع است.

آیا انجام سم زدایی سریع خطرناک است؟

انجام سم زدایی سریع در برخی از موارد خطرناک است. اما اگر به درستی این روش توسط متخصصان پیاده سازی شود، یک روش درمانی موثر برای ترک اعتیاد به مواد مخدر اپیوئیدی محسوب می شود و سبب موفقیت فرد برای ترک اعتیاد خواهد بود. از جمله رایج ترین خطراتی که سم زدایی سریع می تواند برای افراد در بر داشته باشد، موارد زیر است:

  • عوارض جانبی ناشی از بیهوشی عمومی
  • واکنش های آلرژیک به داروهای استفاده شده در این روش
  • عود اعتیاد و گرایش فرد به مصرف مجدد مواد مخدر
  • تهوع و استفراغ
  • سرگیجه و سردرد
  • مشکلات تنفسی و تشنج
  • ایست قلبی و واکنش های آلرژیک
  • خارش پوستی و تورم
  • افت فشار خون

تفاوت سم زدایی سریع و فوق سریع UROD

تفاوت اصلی بین سم زدایی سریع و فوق سریع در زمان انجام آن است. سم زدایی سریع معمولاً در طی 2 تا 4 روز انجام می شود، در حالی که سم زدایی فوق سریع در طی 6 تا 8 ساعت انجام می شود. سم زدایی فوق سریع یک روزه بصورت بستری در بیمارستان و یا مراکز ترک اعتیاد مجهز انجام می شود. تفاوت دیگر در داروهای استفاده شده در این دو روش است. در سم زدایی سریع، از داروهای بیهوشی و آنتاگونیست اپیوئیدی استفاده می شود. در سم زدایی فوق سریع، از یک داروی بیهوشی سریع الاثر به نام پروپوفول استفاده می شود.

از جمله مزایای انجام سم زدایی سریع می توان به تاثیر مثبت در کاهش علائم ترک، زمان کوتاه و امکان انجام آن بدون بیهوشی اشاره کرد. اما از مزایای انجام سم زدایی فوق سریع نیز می توان به تاثیر بسیار سریع آن در خروج مواد مخدر از بدن و عدم تجربه خماری و درد اشاره کرد.

تفاوت سم زدایی فوق سریع (UROD) با سم زدایی تدریجی

تفاوت اصلی بین سم زدایی فوق سریع (UROD) و سم زدایی تدریجی در سرعت انجام آن است. سم زدایی فوق سریع در طی 6 تا 8 ساعت انجام می شود، در حالی که سم زدایی تدریجی ممکن است چندین هفته یا حتی چند ماه طول بکشد. در صورتی که بیمار از اعتیاد شدیدی رنج می برد و سابقه پزشکی خاصی ندارد، سم زدایی فوق سریع می تواند یک گزینه درمانی موثر باشد. با این حال، مهم است که قبل از تصمیم گیری در مورد استفاده از این روش درمانی، با پزشک متخصص مشورت شود.

دیگر تفاوت سم زدایی فوق سریع (UROD) با سم زدایی تدریجی در داروهای استفاده شده در این دو روش است. در سم زدایی فوق سریع، از یک داروی بیهوشی سریع الاثر به نام پروپوفول استفاده می شود. در سم زدایی تدریجی، از داروهای دیگر برای کاهش سطح مواد مخدر در بدن استفاده می شود. در صورتی که بیمار از اعتیاد کمتری رنج می برد و سابقه پزشکی خاصی ندارد، سم زدایی تدریجی می تواند یک گزینه درمانی موثر باشد. این روش درمانی خطرات کمتری نسبت به سم زدایی فوق سریع دارد و امکان انجام در منزل را نیز فراهم می کند.

میزان موفقیت و اثربخشی سم زدایی فوق سریع

سم زدایی فوق سریع از موفقیت بالایی برخوردار است. یک مطالعه نشان می دهد بیش از 75٪ از بیمارانی که از روش درمانی UROD استفاده کرده اند، مجددا سراغ مصرف مواد نرفته اند. این روش برای افراد بهترین و مناسب ترین روش برای گذراندن علائم ترک و ترک کردن مواد مخدر است.

معایب سم زدایی فوق سریع بدون کمک متخصصان یا با روش های جایگزین

هنگامی که کسی بدون کمک متخصصان پزشکی به طور ناگهان اقدام به ترک مواد افیونی می کند، روند ترک دارو به طور مکرر منجر به عود می شود. هر بیماری که به تنهایی اقدام به از بین بردن مواد مخدر خود کند، می تواند شهادت دهد که این یک روند بسیار دردناک و خطرناک است.

با استفاده از داروی مخدر مصنوعی مانند متادون یا بوپرنورفین می توان علائم ترک را تسکین داد. اما برنامه های سم زدایی که شامل جایگزینی مخدرها می شوند، دو معایب قابل توجه دارند. اول، آن ها طول سم زدایی را افزایش می دهند که اغلب کل روند بهبودی را طولانی و طاقت فرسا می کند. دوم، آن ها شامل استفاده از مواد افیونی هستند. هر دوی این عوامل احتمال بازگشت مصرف به مواد مخدر را خیلی سریع، بیشتر می کنند.

سم زدایی سریع تریاک

برای ترک تریاک، بهتر است تا این ماده مخدر را در کلینیک ها و با کمک افراد متخصص کنار بگذارید. زیرا ترک و سم زدایی تریاک، علائم دشواری را برای افراد ایجاد می کنند. برخی از این علائم عبارتند از: بی خوابی، بی قراری، افزایش فشار خون و سایر موارد. سم زدایی سریع تریاک، بستگی به میزان و مدت مصرف افراد دارد.

سم زدایی سریع متادون

متادون ماده ای است که برای سم زدایی مواد افیونی استفاده می شود. اما در صورتی که بیش از حد مصرف شود، خود منجر به اعتیاد افراد می شود. در این صورت باید متادون را ترک و سم زدایی کرد. افسردگی، یکی از علائم رایج سم زدایی و ترک متادون می باشد. بهتر است که این سم زدایی تحت نظر متخصصان و پزشکان انجام شود تا از بروز علائم شدید جلو گیری کرده و این دوران را راحت تر سپری کرد. حمایت عاطفی در سم زدایی سریع متادون تاثیر بسیار زیاد و حائز اهمیتی دارد.

سم زدایی سریع گل

سم زدایی سریع گل ممکن است بنا به مقدار مصرف، بدن افراد، ورزش و عادات غذایی و غیره، مدت زمان مختلفی طول بکشد تا به اتمام برسد. برای سم زدایی این ماده مخدر، بهتر است تا چند روش را به کار بگیرید. این روش ها عبارتند از:

  • ورزش کردن
  • نوشیدن آب
  • نوشیدن چایی
  • کمک گرفتن از متخصصین
  • مصرف دارو

سم زدایی سریع شیشه

سم زدایی شیشه یا مت آمفتامین، بسیار سخت و دشوار است و علائم ترک شیشه نیز بسیار دردناک می باشد. افراد برای ترک و سم زدایی مت آمفتامین یا شیشه، بهتر است تا با کمک افراد متخصص این کار را انجام دهند. سم زدایی ماده مخدر شیشه، دارای مراحلی است که شامل موارد زیر می باشند:

  • ارزیابی
  • پایدارسازی
  • انتقال به درمان بیشتر

ترک اعتیاد در کمپ


 بر خلاف گذشته، راههای مختلفی برای ترک سریع اعتیاد در خانه یا کمپ وجود دارد. مدت زمان ترک اعتیاد در کمپ و یا خانه، معمولاً ۳۰ روز می‌باشد. ترک اعتیاد در کمپ شامل دو مرحله است. هر کدام از این راه‌ها ویژگی‌های مخصوص به خود را دارد. اعتیاد به مواد مخدر تمام جنبه‌های زندگی شخص مصرف کننده را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد و باعث ضعف شخصیتی فرد می شود. اما خوشبختانه، برای ترک کردن و شکست این غول، راه های بسیار زیادی وجود دارد. بعضی از افراد راه‌های خانگی و بسیاری دیگر نیز ترک اعتیاد در کمپ را انتخاب می کنند. این مطلب به ارائه راهکارهای مختلف برای ترک اعتیاد در خانه یا کمپ اختصاص دارد.

مدت زمان ترک اعتیاد در کمپ چقدر است؟

هر دورۀ درمانی برای ترک سریع اعتیاد معمولاً به مدت ۳۰ روز می باشد. دوره ترک در کمپ شامل دو مرحله است. البته ممکن است با صلاح دید کارشناس و پزشک در طول درمان و با بررسی اینکه آیا درمان تکمیل شده یا خیر، این دوره کاهش یا افزایش یابد. ترک اعتاد در کمپ دارای دو مرحله که هر کدام مدت زمان مخصوص به خود را دارد:

1- مدت زمان مرحله اول ترک اعتیاد در کمپ

اولین مرحله ترک اعتیاد در کمپ را سالن سبز سم زدایی نیز می‌نامند. برای ترک اعتیاد به روش سم زدایی، ابتدا بیمار معاینه شده و سپس پذیرش می شود. پس از آن نیز وارد مرحله سالن سبز و یا همان اتاق فیزیکی می گردد. در این سالن، معمولاً بیمارانی که قبلاً این مرحله (مرحله خماری) را طی کرده‌اند به بیماران جدید از نظر روانی و خدماتی کمک می کنند. این مرحله شش روز طول می‌کشد. بیمار طیّ این شش روز، به صورت ۲۴ ساعته تحت مراقبت است. پس از گذراندن این شش روز، قطع مصرف مواد، به روش پرهیز مدار شروع می‌شود. به این صورت که بیمار توسط پزشک ویزیت شده و داروهای مورد نیاز را دریافت می‌کند.

مدت زمان ترک اعتیاد در کمپ چقدر طول می کشد؟

مدت زمان ترک اعتیاد در کمپ چقدر است؟

2- مدت زمان مرحله دوم ترک اعتیاد در کمپ

مرحلۀ دوم ترک سریع اعتیاد در کمپ، اصطلاحاً سالن آبی نامیده می‌شود. بیمار پس از گذراندن مرحلۀ اول، وارد این مرحله می شود. در این مرحله بیمار کمی بهبود یافته و به مددکار و کارشناس در انجام امور مختلف کمک می کند. در واقع بیمار در مرحله دوم در برنامه روزانه قرار می گیرد و وارد گروه های ترک اعتیاد می شود. این گروه‌ ها محیطی شاد و سر زنده دارند و برای آن ها برنامه های درمانی و آموزشی در نظر گرفته می شود. این کارها در واقع برای آماده‌سازی معتادان جهت ورود به جامعه، پس از ترک می باشد.

علاوه بر جلسات آموزشی و کسب مهارت، برنامه‌ها و فعالیت‌های تفریحی، ورزشی و روانشناسی نیز انجام خواهد شد. مدت زمان این مرحله، بستگی به نوع اعتیاد و نیز شرایط جسمی و روحی فرد معتاد دارد. پس از گذر از این مرحله، فرد به طور کامل برای بازگشت به آغوش خانواده و اجتماع آماده خواهد شد.

ترک اعتیاد به شیشه در خانه یا کمپ

همانند هر مادۀ مخدری، راههای ترک شیشه نیز متنوع است. بیماری که تصمیم به ترک بدون نظارت پزشک می‌گیرد، احتمالا دانش و درک درستی از علائم روانی و جسمانی ترک این ماده ندارد. زیرا اگرچه ترک شیشه در خانه امکان‌پذیر است اما ممکن است فشار جسمی و روحی بسیار زیادی به بیمار وارد شود.

برای اینکه مراحل درمان اعتیاد به خوبی و موفقیت طی شود، لازم است از متخصصین متعهد که به فرایند ترک به صورت کامل تسلط دارند، کمک گرفت.

بهترین و مهمترین گزینه جهت ترک این مخدر، مراجعه به کمپ می باشد. چرا که ترک آن می‌تواند اثرات و پیامدهای روحی و روانی مانند افسردگی، اضطراب و سایر مشکلات روانی را به دنبال داشته باشد. بنابراین نباید مشکلاتی که در گذشته باعث شده‌اند فرد به سمت اعتیاد و مصرف شیشه کشیده شود، بدون اینکه بهبود یابند به حال خود رها شوند. چرا که مشکلات رها شده اگر حل نشوند، ممکن است بعد از مدتی پدیدار شده و مجدداً فرد را به سوی مواد مخدر سوق دهند.

در کمپ‌های معتبر ترک اعتیاد، متخصصین اعتیاد و روانشناسان با در نظر گرفتن جوانب مختلف، تمامی این مسائل را به صورت ریز بینانه بررسی کرده و با مشارکت بیمار، آن را حل می کنند. در واقع فردی که اقدام به ترک شیشه در منزل می‌کنند، از چنین مزیتی محروم می‌شود.

طی کردن مراحل ترک شیشه ممکن است به قدری به بیمار فشار آورد که درمان را به صورت ناتمام رها کند. بنابراین، بهتر است این کار در کمپ های معتبر انجام گیرد. همچنین پیشنهاد می‌شود که اطلاعات لازم را در این مورد که خماری شیشه چند روز طول می‌کشد کسب کنید. زیرا می‌تواند در پروسۀ ترک کمک کننده باشد.

هزینه سم زدایی فوق سریع

هزینه سم زدایی فوق سریع (UROD) به عوامل مختلفی مانند نوع مرکز درمانی، تجربه پزشک و کادر درمانی، نوع داروهای استفاده شده و مدت زمان بستری بستگی دارد. بستری شدن در مراکز درمانی خصوصی هزینه بیشتری نسبت به مراکز درمانی دولتی دارند و همین امر سبب بالاتر رفتن هزینه های سم زدایی فوق سریع می شود. همچنین استفاده از داروهای بیهوشی به علت قیمت بالایی که دارند نیز می تواند این هزینه را افزایش دهد. برای دریافت مشاوره و انجام خدمات سم زدایی فوق سریع با مرکز رها مشاور تماس حاصل فرمائید.

رها مشاور

8 دیدگاه
  • موسی حسن پور, 17 آبان 1401 @ 2:56 ب.ظ پاسخ

    سلام و خسته نباشید ممنون بخاطر اطلاعات خوب شما با نایاب شدن تریاک و گرانی و مخارج سرسام اور ان ترک این ماده با توجه به تصادفی که نه سال پیش کردم و از درد بسیار زیادی را زمان خماری متحمل میشوم برایم یک ارزو شده ایا با روشهای فوق بنده میتوانم موفق شوم تا مراجعه کنم

    • تحریریه رها مشاور, 16 آذر 1401 @ 11:58 ق.ظ پاسخ

      سلام دوست عزیز
      ترک سریع و فوق سریع برای سم زدایی مفید است ولی با توجه به شرایط مزمن بیماری و شرایط فرد در مرکز ما پیگیری و دارو برای حدود یک تا دو ماه دنباله درمان وجود دارد تا احتمال عود و لغزش کاسته شود.حتما با کادر مجرب مراکز تحقیقاتی و تخصصی همراه شوید.جلسات مشاوره گروهی و گروه درمانی هفتگی را شرکت کنید تا زمینه فکری اعتیاد مثل من که نمی‌توانم تحمل کنم.من آسیب پذیرم.حالم بد می‌شود.و پیش نمیروم و………درمان شود انشالا

  • علی, 10 آذر 1401 @ 6:16 ب.ظ پاسخ

    با درود فراوان…
    آیا من با شصت سال سن و با توجه به اینکه شش ماه پاک بودم و دوباره مدت چهار ماه هست که شروع به مصرف تریاک بصورت خوراکی و روزی دو گرم کرده ام، میتونم از روش UROD استفاده کنم و بصورت فوق سریع ترک کنم..
    سپاسگزارم…

    • تحریریه رها مشاور, 13 دی 1401 @ 9:49 ق.ظ پاسخ

      سلام دوست عزیز
      روش UROD خوب است اما در کنار آن برای کاهش عوارض و جلوگیری از عود نیاز به دارو و همچنین درمان با نگهدارنده ها است. مغز و مایعات سلولی شما حتما بدون مرفین بودن را به تدریج بایستی قبول کند تا خطر ات قلبی و مغزی پیش نیاید. با پزشک و مشاوره در مدت زمانی که برایتان تعیین می‌شود همراه شوید تا بتوانید بدون مشکل مسیر ترک را طی کنید.

  • سعید, 30 خرداد 1402 @ 10:06 ب.ظ پاسخ

    من هرویین و شیشه و متادون باهم مصرف میکنم خیلی بدبختم ۳۶ سالمه واسه من میشه انجام داد وهزینشو میشه صادقانه اعلام کنین. تعارف که نداریم باید طرف با پول بیاد جلو

    • تحریریه رها مشاور, 27 تیر 1402 @ 4:38 ب.ظ پاسخ

      سلام دوست گرامی
      ابتدا شیشه و هرویین را قطع می کنیم و بعد متادون را تدریجی و بعد یو آر اودی.پیگیری تا 2 ماه و برنامه روزانه. هرزمان فرصت داشتید برای ویزیت تشریف بیارید باتوجه به بیمه و شرابط شما پزشک هزینه را اعلام می کند.حتی تلفنی هم مطرح کنید هزینه را خدمتتان می گویند.

  • محسن, 9 تیر 1402 @ 6:21 ب.ظ پاسخ

    ۱۴سال پاکی داشتم na بودم لغزش کردم الان ۲ساله تو لغزشم مصرفم ۳تا متادون۴۰ یا ۳گرم شیره سوخته مصرف دارم میخواترک سریع داشته باشم چه گزینه ای پیشنهاد میکنید؟

    • تحریریه رها مشاور, 27 تیر 1402 @ 10:49 ق.ظ پاسخ

      سلام دوست عزیز
      شما ان ای بودید و تحمل و تفکر و محرک ها و شروع کننده ها مزایا و معایب را در تراز گذاشتن برای تغییر می شناسید. ما کمک می کنیم که بتوانید هر دو را ترک کنید اول شیره و بعد متادون و بعد یو ار اودی و بعد پیگیری درمان .
      حتما با پزشک متخصص اعتیاد مرکز ما مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دریافت مشاوره کلیک کنید!!!
مشاوره تلفنی رایگان پیش از ترک

سم زدایی یک روزه و ترک سریع انواع مخدر در کلینیک رها مشاور

برای دریافت مشاوره همین الان تماس بگیرید!

تماس با مشاوران : 09353030968