ترک گل و مصرف آن دغدغه امروز بسیاری از مردم است، گل ماده ای مخدر و توهم زا می باشد که درصد خماری و اعتیاد به آن وابسته به مقدار و دوز مصرف بیمار می باشد، ازین رو میتوان این مخدر را در لیست مواد مخدر اعتیاد آور خطرناک به حساب آورد. اعتیاد به گل عوارض بسیاری برای بیمار دارد و این درحالی است که بسیاری از جوانان به دلیل در دسترس بودن این ماده مخدر آن را مصرف میکنند. و از عوارض آن اطلاعی ندارند. و این مهم به دست پدران و مادران است که با توجیه فرزند خود و آگاه سازی از این مورد جلوگیری کرده تا در آینده برای فرزندشان اختلالی ایجاد نکند. ترک کردن مواد مخدر از جمله گل میتواند مسیر بسیار آسانی باشد به شرط عزم جدی خود بیمار و زیرنظر دکتر تغذیه بودن.
تصمیم به ترک اعتیاد میتواند مهم ترین و دشوارترین تصمیم زندگی فرد باشد.لازمه موفقیت در این مسیر، صبوری و وجود اراده ای فولادین برای مقاومت در برابر وسوسه های درونی و محیطی است.همواره افراد جامعه معتقدند که ترک مواد مخدر به خصوص گل یا ماریجوانا دشوار است .آری ترک مواد مخدر دشوار است اما قطعا شدنی ست. برای ترک گل راه های مختلفی وجود دارد اما اغلب افراد به دلیل ترس از مراجعه به متخصصین ترک اعتیاد یا عدم اعتماد به داروهای ترک اعتیاد اقدام به ترک ماری جوانا در منزل میکنند.باید توجه کرد که برای ترک ماری جوانا در خانه بهتر است با یک متخصص در تماس باشید و در مراحل ترک راهنمایی بگیرید. در ادامه به روش های ترک ماری جوانا در منزل و دیگر روش های قطعی و بدون عوارض ترک گل میپردازیم همراه ما باشید.
ماده مخدر گل چیست؟
گل ( ماریجوانا) یکی از انواع مواد مخدری است که منشاء اصلی آن، گیاه شاهدانه یا کانابیس است. برای تهیه گل معمولا برگ ها و ساقه های نازک گیاه شاهدانه را پس از رشد کامل جدا کرده و تحت شرایط خاصی خشک می کنند. پودر ناشی از این قسمت ها با توتون سیگار تعویض می شود و به صورت دخانی مورد مصرف قرار می گیرد. از جمله رایج ترین عوارض کوتاه مدت گل، بروز توهمات بسیار پیچیده در جریان تاثیر گذاری آن است. عدم تشخیص واقعیت از تخیل نیز سبب ایجاد مشکلات بسیار جدی برای مصرف کنندگان می شود. از دیگر ویژگی های گل موارد زیر است:
- گل دارای ۲۵ درصد کلی از ماده تتراهیدروکانابینول که سبب اعتیاد به آن می شود، است.
- فلج شدن مغز در جریان استفاده از گل ایجاد می شود.
- ایجاد احساسات متناقض و تمایل به خوابیدن پس از مصرف گل در فرد شکل می گیرد.
علائم و نشانه های ترک گل
ماری جوانا مانند دیگر مخدرهای صنعتی یا سنتی بسیار دشوار است. در پی توقف مصرف این ماده بدن افراد علایم و نشانه هایی را بروز می دهد که بعضا تحمل این علایم بسیار سخت و طاقت فرسا خواهد بود. نشانه های ترک اعتیاد به گل و قطع مصرف این مخدر عبارت است از:
- عصبانیت
- اضطراب
- تحریک پذیری
- افسردگی
- پرخاشگری
- بی قراری
- بیخوابی
- کابوس های شبانه
- کاهش اشتها
- سردرد
- تب، تعریق یا لرز
- درد شکمی
بعد از قطع مصرف و پاک شدن اثر دوز قبلی مواد،بدن فرمان مصرف مجدد میدهد.اگر مواد به موقع به بدن نرسد واکنش های سیستم های مختلف بدن که مستقیما تحت اثر مخدر گل بودند به شدت افزایش میابد.این واکنش ها به محل ترک کردن و روش ترک گل بستگی ندارد زیرا این واکنش ها یک فرایند طبیعی مغز برای حفظ بقای شرایط قبلی خود است نه پاسخی به روش و محل ترک.
در رها مشاور بخوانید : علائم مصرف گل
گل چگونه مصرف میشود؟
رایج ترین شکل مصرف گل، کشیدن و یا استفاده از آن به صورت دخانی است. ریختن پودر برگ های گیاه شاهدانه در یک کاغذ و سوزاندن آن و استعمال دودش نزد مصرف کنندگان محبوب است. نام دیگر این روش، استفاده از گل با عنوان سیگاری است. در برخی دیگر از موارد نیز گل را به صورت خوراکی و با ترکیب با مواد غذایی مصرف می کنند. تولید شیرینی از گل نیز رایج و مرسوم است. به این شیرینی ها معمولا بمب خنده می گویند. تهیه نوشیدنی از گل نیز رایج است که در این صورت به معجون زابلی معروف است.
مهم ترین عوارض مصرف گل
از رایج ترین عوارض مصرف گل می توان از دست دادن قوه ادراک و برخورداری از تمرکز را برشمرد. معمولا کسانی که گل مصرف می کنند پس از مدتی توانمندی خود را برای حل مسائل و درک واقعیت ها از دست می دهند. گل می تواند بر روی صحبت کردن و منطق افراد نیز تاثیرات زیادی بگذارد. عوارض مصرف گل شامل عوارض بلند مدت و یا کوتاه مدتی است که در زیر می توانید آن ها را مشاهده فرمایید:
- دیدن خواب های وحشتناک شبانه
- از دست دادن اشتها
- پرخاشگری و استرس زیاد
- بی قراری و تحریک پذیری
- تمایل به مصرف بیشتر در زمان کوتاه تر
نکات مهم پیش از اقدام به ترک ماده مخدر گل
در بسیاری از موارد عدم داشتن اطلاعات کافی پیرامون تاثیرات گل و نحوه ترک آن از سوی خانواده ها می تواند سبب عدم موفقیت در ترک این ماده مخدر شود. نشناختن عوارض روانی ماده مخدر گل سبب می شود تا اقدامات شخصی برای ترک آن از سوی والدین و یا اطرافیان فرد مصرف کننده انجام شود که در بیشتر موارد منجر به شکست خواهد شد. پس بهتر است پیش از اقدام بدون اطلاعات کافی برای ترک آن، از شرایط فعلی مصرف کننده و میزان مصرف و شدت وابستگی آن اطلاعات کافی کسب شود و زیر نظر متخصصان ماهر در این زمینه فرآیند ترک گل آغاز شود تا موفقیت کامل حاصل شود.
بهترین روش برای ترک گل
برای ترک ماده مخدر گل بهتر است در ابتدا یک روانشناس یا متخصص ترک مواد مخدر اقدام به شناسایی وضعیت فرد کند و دیدگاه کلی و جامعی پیرامون او بدست آورد. پس از این مرحله می توان به راحتی بهترین روش های ممکن را برای ترک گل برای فرد در نظر گرفت. اقدامات تخصصی و بسیار موفقی توسط روان درمانان برای ترک ذهنی گل نیز وجود دارد. وابستگی به گل بیشتر روحی و روانی است و به همین دلیل برخورداری از حمایت ها و تکنیک های روانشناسی نقش مهمی در این زمینه دارد. بیمارانی که بدون انجام اقدامات روانشناسی و تغییر ذهنیت اقدام به ترک جسمی گل می کنند، پس از مدتی دوباره در صدد مصرف آن بر می آیند. شرکت در جلسات روان درمانی تجت نظر متخصص روان درمان بهترین روش برای ترک گل است.
برای ترک گل معمولا مراحل زیر مد نظر متخصصان قرار می گیرد:
- ترک اعتیاد به گل با کاهش میزان مصرف
- درمان ترک اعتیاد به گل با شروع فرآیند های روان درمانی
- برنامه ریزی منسجم برای عدم بازگشت به مصرف
- شروع اقدامات پیشگیرانه و سرکوبگرانه مراجعه مجدد
روش های کمکی ترک گل در منزل
ترک مخدر گل علی الخصوص برای افرادی که به طور منظم گل را مصرف می کنند و به این ماده مخدر بیش از حد وابسته هستند چندان کار آسانی نیست.باید پرسید که ترک ماری جوانا یا گل چگونه است؟ آیا میتوان در منزل مصرف ماری جوانا را قطع کرد؟ ترک ماری جوانا منجر به تغییر در خلق و خوی فرد و بروز دیگر عوارض قطع مصرف مخدر می گردد .میتوانید برای ترک مصرف از یک مشاور و متخصص کمک بگیرید و در منزل خود مصرف این ماده را قطع کنید.به طور کلی برای ترک گل چه در خانه و چه تحت نظارت مراکز درمان راهکارهایی وجود دارد که مسیر قطع مصرف را برای شما بسیار هموار و ممکن میسازد. این روش ها عبارتند از:
- سم زدایی
اولین قدم در ترک گل سم زدایی مخدر از دستگاه گردش خون است.روش های طبیعی برای سم زدایی گل وجود دارد که با استفاده از آن ها میتوان به سادگی قدم در این مسیر مهم گذاشت.
- جایگزینی برای حالات خوشایند ماری جوانا پیدا کنید
THC ماری جوانا حالات سرخوشی در فرد ایجاد میکند برای سهولت بیشتردر ترک گل لازم است که فعالیتهای شادی آور بیشتری را در برنامه روزمره خود بگنجانید.ورزش کنید،با دوستان خود بیشتر وقت بگذرانید و تجربیات هیجان انگیز کسب کنید تا هورمون های شادی بیشتری در بدن ترشح شود.
- برنامه مناسبی داشته باشید
داشتن یک هدف مشخص در ذهن (پرهیز از مصرف گل) می تواند به شخصی که در تلاش برای ترک مواد مخدر است کمک کند تا در مسیر خود باقی بماند. توسط خودتان یا با سیستم پشتیبانی خود برنامه ریزی کنید که چگونه ماری جوانا را ترک کنید و هوشیار بمانید. هنگامی که شما با برنامه ریزی پیش می روید، فکر مصرف دوباره به سرتان نخواهد آمد.
- لوازم مصرف را از خود دور کنید
لوازمی که با آن ها گل را مصرف می کردید را دور بریزید. با این کار از وسوسه شدن مجدد خود جلوگیری میکنید. هنگام ترک ماری جوانا یا ماری جوانا در خانه، باید لوازم مرتبط با استعمال دخانیات، مانند: باند، لوله، کاسه و بخار را از دسترس خود خارج کنید.
- عوامل تحریک کننده را بشناسید
عوامل محرک را شناسایی کنید،عوامل شخصی شما برای تمایل به استفاده از ماری جوانا ممکن است با افراد دیگر متفاوت باشد اگر می خواهید مصرف گل را با استفاده از دارو های مختلف کنار بگذارید، ابتدا بدانید که عوامل تحریک کننده شما چیست؟ سپس راه های مقابله با آن را یافته و عملی کنید.
- ارتباط با افرادی که هم مسیر شما هستند
هنگامی که مراحل اولیه ترک را پشت سر گذاشتید، بهتر است با افرادی که مانند خودتان هستند در ارتباط باشید. این کار باعث می شود در این مسیر مصمم تر شوید و تا اخر این مسیر را با موفقیت طی کرده و به زندگی عادی خود باز گردید. بسیار مهم است که با افرادی که قصد مصرف مجدد را ندارند و دارای پشتکار قوی هستند در ارتباط باشید. ایجاد یک ارتباط و پشتیبانی قوی به شما کمک می کند تا مصرف گل را کاهش داده و ترک کنید.
روش های زیادی برای ترک ماری جوانا وجود دارد که به آنها خواهیم پرداخت. با این وجود ترک ماری جوانا با کندر از روش های طب سنتی است که می تواند تاثیر بسزایی در کاهش وابستگی افراد به این ماده مخدر داشته باشد. ترک اعتیاد با طب سوزنی به همراه مصرف گل می تواند ترکیبی موثر برای ترک ماری جوانا، سیگار و دیگر مواد مخدر باشند که سرعت درمان را افزایش می دهند. کاهش وابستگی به گل حتما باید به صورت اصولی در کلینیک های ترک اعتیاد انجام شود.
ترک ماری جوانا با کندر
یکی دیگر از راه های ترک گل در منزل ،ترک ماری جوانا با کندر است که معمولا افراد بسیار کمی به علت نداشتن اطلاعات کافی یا مزه تلخ آن از این ماده برای ترک ماری جوانا استفاده می کنند. برای ترک گل با این روش ابتدا از کندر خوراکی یک قطعه کوچک به اندازه یک نخود جدا کنید. بعد از آن برای نرم شدن کندر کمی حرارت دهید و کندر حرارت داده شده را با توتون سیگار مخلوط کنید. هنگامی که احساس خماری کردید می توانید با مصرف این مخلوط به کاهش اضطراب ناشی از اعتیاد غلبه کنید. توجه داشته باشید که دود ناشی از کندر را در سینه خود به هنگام استعمال حفظ کنید.
مزایای کندر برای ترک ماری جوانا
در واقع علل مختلفی وجود دارد که پزشکان طب سنتی این ماده را برای ترک ماری جوانا تجویز می کنند. علت تجویز این گیاه برای افراد معتاد به گل، فروکش کردن اضطراب ناشی از مصرف ماده مخدر می باشد. از دیگر علل و مزایای ترک ماریجوانا با کندر می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بهبود کولیت روده: مصرف انواع مواد مخدر همچون ماری جوانا موجب بروز مشکلات گوارشی می شوند. یکی از مزیت های مصرف کندر بهبود علائم کولیت روده زخمی است.
- کاهش حملات آسم: مشکلات تنفسی ناشی از دود ماده مخدر گل با استفاده از کندر بهبود می یابد. مطالعات اولیه نشان می دهند مصرف عصاره ی کندر به بهبود تنفس، کاهش حملات آسم و برخی علائم آسم در افراد کمک می کند.
- کاهش دردهای مفاصل: ماده مخدری همچون ماری جوانا موجب وابستگی جسمانی شود که هنگام مصرف یا حتی بعد از ترک آن بدن واکنش های شدیدی نشان می دهد. درد مفاصل یکی از این واکنش ها می باشد که مصرف کندر به مدت 3 هفته منجر به بهبودی درد های مفاصل بعد از 8 هفته می شود.
ممنوعیت مصرف کندر
با وجود اینکه کندر یک ماده موثر در ترک اعتیاد است اما مصرف آن برای برخی از افراد در دوره های مختلف موجب بروز عوارض خطرناک می شود. این افراد عبارت هستند از:
زنان باردار و شیرده: علاوه بر اینکه مصرف مواد مخدر در بارداری تاثیر منفی بر جنین می گذارد؛ مصرف کندر برای ترک ماری جوانا در این دوران با تحریک کردن جریان خون در لگن و رحم می تواند منجر به سقط جنین شود. استفاده از مقداری کندر که به طور معمول در غذاها وجود دارند، معمولا خطری ندارد اما این افراد نباید از کندر در مقادیر بالاتر و بهمنظورِ خواص درمانی آن استفاده کنند.
افراد مبتلا به بیماری های خودایمنی: با توجه به اینکه کندر دستگاه ایمنی را فعال تر می کند؛ مصرف آن می تواند علائم بیماری هایی مانند ام اس، لوپوس، روماتیسم مفصلی را تشدید کند و منجر به بروز عوارض شدید می شود.
راههای ترک اعتیاد به ماریجوانا
با توجه به اینکه مصرف ماری جوانا منجر به وابستگی جسمانی و روانی می شود؛ ترک این ماده مخدر حتما باید در کلینیک های معتبر همراه با پزشکان، روانشناسان و روانکاوان برای روانکاوی اعتیاد انجام شود. مصرف کندر یکی از راه های کاهش علائم ماده مخدر گل است اما ترک این ماده روش های دیگری دارد که در ادامه به آنها اشاره کرده ایم:
دارو درمانی: با توجه به نفوذ ماده مخدر در بدن افراد، داروهای گیاهی تنها می توانند نقش کمک کننده داشته باشند. ترک ماری جوانا با دارو درمانی به دو بخش مصرف دارو های گیاهی و شیمیایی تقسیم می شود. با توجه به اینکه بدن انسان ها واکنش های متفاوتی به داروهای مختلف نشان می دهد؛ مصرف همزمان یا بدون تجویز پزشک می تواند منجر به تشنج، مشکلات گوارشی، اسهال و یبوست، سرگیجه و تهوع و بروز بیماری های قلبی شود. در صورت مصرف برخی دارو ها برای ترک ماری جوانا ، وابستگی و اعتیاد شدت می یابد.
ماساژ درمانی: یکی دیگر از روش هایی که کاملا مورد تائید طب سنتی برای سم زدایی قرار گرفته است، استفاده از بادکش و ماساژ درمانی است. استفاده از روغن هایی همچون روغن سیاه دانه، روغن بادام و روغن زنجبیل برای ماساژ منجر به افزایش خون رسانی می شود.
مراجعه به روانشناس: ترک ماری جوانا به صورت اصولی نیازمند کاهش وابستگی روانی با کمک روانشناس است. همانطور که گفته شد؛ علت بازگشت به اعتیاد ، عود کردن علائم ترک و ترک غیر اصولی است. روانشناسان با روش های مختلف می توانند تمایل افراد به مواد مخدر را کاهش دهند و آنها را برای همیشه از اعتیاد نجان دهند.
علل بازگشت به مصرف گل پس از ترک
بسیاری از افراد پس از ترک این ماده مخدر، باز هم تمایل به مصرف دوباره آن دارند. این افراد به دلایل مختلفی نمی توانند وابستگی های خود را به این ماده مخدر برطرف کنند و شاید یکی از عوارض بلند مدت مصرف گل، همین عدم توانمندی برخی از افراد برای ترک دائمی گل باشد. از رایج ترین علل بازگشت به مصرف گل پس از ترک موارد زیر است:
- نداشتن اراده کافی برای ترک دائمی
- وابستگی شدید قبلی
- نداشتن انگیزه و هدف
- مصرف برای فرار از مشکلات
ترک دائمی گل چگونه انجام میشود؟
برای ترک دائمی و همیشگی گل هر فرد ملزم به شناخت خود و روحیاتی است که از خود انتظار دارد. هنگامی که افراد به شناخت درست و دقیق از خود و شرایطشان دست می یابند، تغییراتی در زندگی می دهند که می تواند اصولی و بنیادی باشد. این تغییرات عمدتا به دلیل در نظر گرفتن تمامی شرایط، می توانند برای همیشه ثابت و پایدار باشند. برای ترک دائمی گل می بایست مراحل زیر پیش از اقدام به ترک در نظر گرفته شود:
- برای ترک گل یک دوست و یا مشاور امین را انتخاب کنید.
- شرایط زندگی خود را بسنجید و سعی کنید عواملی که سبب گرایش شما به سمت مصرف گل شد را شناسایی کنید.
- برنامه ریزی منظمی برای انجام کارهایی که سبب فراموش کردن مصرف گل می شود را در نظر بگیرید.
- روابط درست و جدیدی با افراد موفق و سالم ایجاد کنید.
- زمینه های مراجعه به مصرف را با تفریحات سالم از بین ببرید.
- هر چند روز یکبار به این فکر کنید که چرا گل را ترک کرده اید.
- هیچ ماده مخدر و روانگردان دیگری را به جای گل استفاده نکنید.
- از عوارض کوتاه مدت و بلند مدت گل لیستی تهیه کنید و به همراه داشته باشید تا با مشاهده آن تمایلی برای مصرف دوباره نداشته باشید.
بهترین داروی گیاهی برای ترک گل چیست؟
داروهای گیاهی مختلفی وجود دارند که در مسیر ترک ماده مخدر گل می توانند سودمند واقع شوند و در بازگشت سلامت فرد در زمان کوتاه تر مفید باشند. متخصصان طب سنتی و یا گیاه پزشکان این امکان را دارند که با معرفی گیاهان دارویی بی خطر و مفید این امکان را برای فرد ایجاد کنند تا سختی های کمتری در این مسیر تحمل کند و میزان دستیابی او به موفقیت بیشتر شود. از جمله بهترین داروهای گیاهی برای ترک ماده مخدر گل موارد زیر است:
- نعناع برای اصلاح مشکلات دستگاه گوارش
- زنجبیل برای تقویت بدن
- گل ساعتی برای کنترل خشم
- اسطخودوس برای کنترل اضطراب و استرس
ترک ماریجوانا در منزل چقدر طول میکشد؟
از آنجا که مصرف گل بیشتر آثار و عوارض ذهنی برای فرد به همراه دارد باید توجه کرد که علائم ترک این ماده هم بیشتر از نظر ذهنی فرد را به چالش میکشد. از زمان قطع مصرف تا دو هفته تنش های ذهنی و جسمی فرد ادامه خواهد داشت . در مرحله ابتدایی بدن به پاکسازی ارگان های خود که درگیر مخدر موجود در ماری جوانا شده اند میپردازد .بعد از دو هفته عبور از مرحله اولیه ترک ماری جوانا، افراد وارد یک بازه زمانی 21 تا سی روزه میشوند در این مرحله با ادامه فرایند قطع مصرف، ذهن عادات مخرب زمان مصرف را از ناخودگاه پاکسازی میکند بنابراین در این دوره جایگزین کردن عادات مثبتی همچون ورزش کردن در روتین زندگی به فرد برای ادامه ی مسیر کمک شایانی خواهد کرد.البته به یاد داشته باشید که این تایم برای افراد مختلف طبق دوز مصرفی آن ها متفاوت می باشد.
به طور کلی می توان گفت قطع وابستگی جسمی به گل، یک هفته تا ده روز بیشتر طول نخواهد کشید. یعنی پس از گذشت این زمان، اثرات بدن درد و خماری به طور کامل از بین می رود و فرد از نظر جسمی وابستگی به این ماده مخدر نخواهد داشت. اما برای ترک روحی و روانی به گل، مدت زمان بیشتری لازم است. این مدت زمان بسته به برخورداری فرد از اقدامات روانشناسی و روان درمانی می تواند متفاوت باشد.معمولا در یک بازه زمانی سه ماهه می توان کلیه وابستگی های فرد به مصرف گل را محدود و به طور کامل از بین برد. البته این زمان در برخی از افراد به دلیل داشتن انگیزه های بالاتر و اهداف محکم تر می تواند کوتاه تر نیز باشد و در همان فرآیند ترک وابستگی جسمی به طور کامل انجام شود.
ترک گل با داروی ریتالین
ریتالین یک داروی آرامبخش و مسکن است که پزشکان و روانپزشکان در مراکز ترک اعتیاد برای کاهش دردهای جسمانی و کاهش تنش های ذهنی ناشی از قطع مصرف گل تجویز میکنند.موضوع مهم این است که این قرص به نوبه خود، می تواند حالت وابستگی داشته باشد و به همین دلیل ترک گل با ریتالین خودسرانه ، نه تنها موجب تسکین نشده، بلکه اعتیاد آور نیز خواهد بود. ریتالین را با توجه به شرایط بیمار از جمله : میزان مصرف ماده مخدر، مدت زمان مصرف و همچنین سن مصرف کننده مواد در دوز های مشخصی تجویز میکنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه پیشنهاد می کنیم مقاله ترک گل با ریتالین را مطالعه بفرمایید.
علائم خماری گل شامل چه مواردی است؟
پس از ترک گل، برخی از نشانه ها و علائم هستند که حاکی از ترک این ماده مخدر توسط فرد می باشند. این نشانه ها و علائم که با عنوان علائم خماری شناخته می شوند، موارد زیر هستند:
- بروز بی خوابی های گسترده
- بروز احساسات منفی و متناقض نسبت به اطرافیان
- کابوس و پریشانی احوال در خواب
- بدن درد و احساس سرماخوردگی
- بی قراری و استرس
- تعریق زیاد
- سردرد و سرگیجه
بعد از ترک گل چه باید کرد؟
بسیاری از افراد همواره در هراس از این موضوع هستند که مبادا پس از ترک این ماده مخدر دوباره مصرف و گرایش به سمت آن ایجاد شود. بنابر این بهتر است در هر مرحله از ترک ماده مخدر گل، فرد تصویر واضح و شفافی از شرایط خود داشته باشد و پس از چند روز، مروری بر تصمیمات و علل ترک ماده مخدر گل، کند. این بررسی ها سبب می شود تا ذهنیت قوی و اراده منسجم تری برای ترک دائمی و قطعی گل در فرد ایجاد شود و گرایش مجدد به سمت مصرف آن از بین برود.
کلام آخر
امروزه مصرف گل بین جوانان رواج پیدا کرده است و افراد با وجود اینکه از عوارض مصرف آن با خبر هستند اما به مصرف آن خاتمه نمی دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه علت مصرف مخدر گل در جوانان چیست؟ کلیک کنید. تداوم در مصرف به علت تاثیر گذاری گل بر مغز و ایجاد وابستگی روانی و جسمانی است. ترک ماری جوانا با کندر یکی از روش های ترک است که در کنار روش های دیگر منجر به افزایش سرعت روند ترک می شود. ترک اعتیاد در کلینیک های معتبر با پزشکان، روانشناسان و مشاوران به افراد کمک می کنند تا به صورت اصولی اعتیاد را ترک کنند.
در نهایت باید افزود که در این مطلب راهکارهایی برای ترک ماری جوانا چه در خانه و چه در مراکز درمان ارائه گردید که میتواند در فرایند ترک به مصرف کننده کمک قابل توجهی کند اما باید خاطر نشان کرد که بهترین روش برای ترک مصرف مراجعه به مراکز تخصصی ترک اعتیاد یا مشاوره گرفتن از متخصصین در این زمینه میباشد. در صورت نیاز به مشاوره ترک اعتیاد در زمینه ی ترک ماری جوانا و دریافت راهنمایی های لازم برای رسیدن به بهبودی کامل می توانید با مشاوران ما در رها مشاور تماس بگیرید.
- نشانه های ترک ماری جوانا در منزل چیست؟
- روش های کمکی ترک گل در منزل چیست؟
- ترک ماری جوانا در منزل چقدر طول می کشد؟
- آیا ترک ماری جوانا با ریتالین ممکن است؟
25 دیدگاه